Lets Travel

Kroegentocht en bierproeverij in Gent

Kroegentocht en bierproeverij in Gent
 
€ 62,50
p.p.

Kroegentocht en bierproeverij in Gent

0 Belgie, Gent

Maak kennis met de gezellige kroegjes van Gent, proef de heerlijke Gentse speciaal bieren gedurende een typische bierproeverij en geniet van een bourgondisch diner.

Eigenschappen

16.15 – 18.15 Kroegentocht

Onder begeleiding van een enthousiaste gids, ontdekt u alle gezellige kroegjes en cafeetjes van Gent. Uiteraard wordt u ook verrast met grappige verhalen en interessante wetenswaardigheden.

18.30 – 19.45 Bierproeverij

België staat bekend om zijn typische speciaalbieren. Een bierproeverij is dan ook zeker een must bij een bezoek aan Gent. Voor deze proeverij wordt u verwacht in een gezellige stadsbrouwerij. Terwijl een echte bierkenner u meer vertelt over de typische Gentse streekbieren, kunt u onder het genot van heerlijke hapjes genieten van deze godendrank.

20.00 – 22.00 Diner

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Alle activiteiten kunnen naar eigen wens gecombineerd worden. Stuur uw vraag in via de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina en u krijgt z.s.m. een vrijblijvende en passende offerte toegemaild.
Kroegentocht en bierproeverij in Gent
eigenschappenprijzen
waardering
Bierproeverij foto 
Aanbieder
Of het nu actief, ontspannend, ludiek of juist een formeel karakter moet hebben, wij organiseren het graag voor u! meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer