Lets Travel

Boat and breakfast overnachting Oerol

Hotelboot overnachtingen Oerol
vanaf
€ 40,00
p.p.p.n.

Hotelboot overnachtingen Oerol

0 Nederland, Friesland, Haven West-Terschelling

Boek een hotelschip tijdens het Oerol festival! Tijdens het Oerol festival liggen een aantal prachtige schepen in de haven waarop u een overnachting kunt boeken.

De verschillende schepen van de chartervloot liggen in de haven om u aan boord te ontvangen. Al de hotelschepen zijn uitgerust met dekbedden en in de ochtend staat er een heerlijk ontbijtje voor u klaar. U kunt op deze manier om op een nautisch en relaxte manier Oerol te beleven.

De schepen liggen gemeerd in de haven van het dorpje West, midden in het festival gewoel. De schepen die naar het festival varen verschillen qua grote en luxe niveau. kortom, een goedkoop hotel op het water.

Verder bieden wij de mogelijkheid om met de schepen mee te varen naar het bijzondere evenement. U kunt Vrijdagmiddag aan boord stappen en naar de haven van West Terschelling mee varen of zeilen.

Overweegt u te overnachten op Terschelling tijdens het Oerol festival, dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, via het contactformulier onder de "contact" knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Het is uiteraard ook mogelijk om een schip voor uw hele groep exclusief te reserveren of om met 1 van de schepen van of naar het eiland te varen.

In de weekenden moet u minimaal 2 nachten boeken. Doordeweek kunt u ook 1 nacht overnachten op een hotelschip.


Type schepen:

Een greep uit het aanbod, ter indicatie:

Schip H

Welkom op deze tweemastklipper! Dit is een luxe, dertig meter lange tweemast-klipper met zowel aan dek als benedendeks veel ruimte. Bovendien biedt het schip veel luxe aan boord, zoals een moderne keuken met heteluchtoven, grill en een koelinstallatie; een ruime en volledige bar met tapinstallatie; een grote en gezellige lounge; centrale verwarming, stromend water; 23 comfortabele slaapplaatsen, verdeeld over twee- drie- en vierpersoons hutten en twee douches en 3 toiletten. Alle hutten zijn voorzien van stromend water, luchtverversing en centrale verwarming. Alle kooien hebben hun eigen bedlampje en zijn standaard met beddengoed en dekbedden uitgerust. Er zijn 5x 2 persoons hutten, 3x 4 persoons hutten en 1x 3 persoons hut. In totaal ruimte voor 23 personen.

Tijdens het Oerol festival zal het schip in de haven van Terschelling liggen en bent van harte welkom om aan boord te overnachten. Het ontbijt wordt verzorgd en de bedden zijn opgemaakt met dekbedden.


Schip A

Dit is een statige tweemastklipper die gebouwd is in 1895. Door de jaren heen is zij van vrachtvaarder getransformeerd naar comfortabel passagiersschip. In de zomer vaart zij vanuit Harlingen op de Waddenzee en het IJsselmeer. Tijdens Oerol is zij beschikbaar. Het schip heeft tien tweepersoonshutten. Acht daarvan hebben een stapelbed, 2 daarvan hebben twee losse bedden die op aanvraag samengevoegd kunnen worden tot een tweepersoonsbed. De hutten zijn uitgevoerd met wastafel met warm en koud stromend water. Op iedere hut is een 220 volt aansluiting aanwezig.

Het schip biedt u ook de mogelijkheid om op vrijdag mee te varen naar Terschelling. Ook kunt u op zondag weer mee terug varen naar Harlingen. De prijs voor een heen- of terugreis is € 25.00 per persoon.


Schip NF

Dit is een stoere, snelle Oostzee-tjalk, gebouwd in 1896. Het voormalige vrachtschip is omgebouwd tot een comfortabel recreatieschip dat plaats biedt aan maximaal 20 personen. Naast een uiterst sfeervol dagverblijf is het schip ingericht met 4x 2-persoons hutten en 3x 4-persoons hutten. De hutten zijn voorzien van een wastafel. In het dagverblijf is 220-Volt aanwezig.

Het schip biedt u ook de mogelijkheid om op de eerste vrijdag van Oerol mee te varen naar Terschelling. Ook kunt u op de maandag na Oerol weer mee terug varen naar Harlingen. De prijs voor een heen- of terugreis bedraagt € 25,- per persoon. << terug

Prijzen

Voor de overnachtingen op Terschelling tijdens Oerol kunnen we u verschillende schepen aanbieden. Vraag nu direct de beschikbaarheid voor uw verblijf, via de contactknop aan de rechtterzijde van deze pagina.

Prijzen Oerol 2017 zijn (overnachting incl. ontbijt, dekbed/bedlinnen):

De prijzen zijn per hut

2p hut met 1p: 85,-
2p hut met 2p: 96,-

3p hut met 1p: 115,-
3p hut met 2p: 115,-
3p hut met 3p: 127,50

4p hut met 1p: 140,-
4p hut met 2p: 140,-
4p hut met 3p: 140,-
4p hut met 4p: 160,-

Mee heen en/of terug varen?

Dat kan! De heen- en terugreis bieden we aan voor € 25,- per persoon per enkele reis. Precieze tijden zijn op dit moment nog niet bekend. Houdt deze website in de gaten of vraag naar de mogelijkheden via de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Speciale arrangementen tijdens Oerol 2017:

De arrangementen zijn nog niet bekend voor 2017. Vraag gerust alvast naar de mogelijkheden of houdt deze website in de gaten.


Schip voor uw groep exclusief afhuren tijdens Oerol?

Tijdens de weekenden zijn verschillende schepen af te huren voor groepen. Een voorbeeld is de "Amic" (14 p) . De huurprijs voor een weekend bedraagt ca €2080,- incl dekbedden. Dit is inclusief vaartocht heen en terug: inschepen en vertrek Harlingen vrijdag 18.00u. Uitschepen Harlingen op zondag 17.00u (uiteraard bespreekbaar).


Bekijk ook enkele andere accommodaties voor uw verblijf op Terschelling>>
aanbiedingHotelboot overnachtingen Oerol
prijzenwaardering
Aanbieder
Door heel Nederland bieden wij overnachtingsmogelijkheden aan op schepen. Van Zierikzee tot Zoutkamp liggen de prachtige schepen van de chartervloot klaar om u te ontvangen aan boord voor een hotel overnachting. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer